too_lga_61 Moderatör
Mesaj Sayısı : 153 R£P : 285 Kayıt tarihi : 26/09/09 Yaş : 28 Nerden : Türkiye/İstanbul Lakap : Karanite
| Konu: ampul telefon Salı Kas. 10, 2009 9:12 pm | |
| Ampul
Akıl hastanesinde bir gün hastalardan biri koşarak doktorun yanına gelmiş: "Doktor bey çabuk bizim koğuşa gelin", demiş. Doktor gitmiş, akıl hastalarından bir tanesi kendini ayaklarından tavana asmış öylece duruyor. Doktor, "ne bu" diye sormuş. Doktoru çağırmaya giden hasta cevaplamış: "Doktor bey bu zır deli kendisini ampul sanıyor". Doktor kızmış: "Olur mu öyle şey hemen indirin onu aşağıya". Yine aynı deli: "Olur mu doktor bey o zaman da biz ışıksız kalırız."
En son too_lga_61 tarafından Salı Kas. 10, 2009 9:14 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
too_lga_61 Moderatör
Mesaj Sayısı : 153 R£P : 285 Kayıt tarihi : 26/09/09 Yaş : 28 Nerden : Türkiye/İstanbul Lakap : Karanite
| Konu: telefon Salı Kas. 10, 2009 9:13 pm | |
| Telefon
Ev telefonu hayli yüksek gelince, ev halkı toplanmış: Baba: "Yahu bu korkunç bir fatura. Ben bu telefonu asla kullanmıyorum, hep çalıştığım şirketteki telefonu kullanıyorum. Nasıl oluyor?"
Anne: "Aynen ben de... Akşama kadar çalıştığım bankada elimin altında telefon. Ne yapayım bunu."
Oğlan: "Vallahi ben de Şirketimin bana verdiği cep telefonu ile bütün görüşmelerimi yapıyorum."
Kız: "E benim de şirket hattım var. Ev telefonunu hiç kullanmam ki."
Herkes aniden evdeki hizmetçiye döner ve cevap arar gözle bakarlar.
Hizmetçi: "Eee... Problem ne o zaman? Sanırım hepimiz iş telefonlarını kullanıyoruz" | |
|