ılıı.lı.ıll єη ιуι σуυη ραуℓαşıм ѕιтєѕι™ © ılıı.lı.ıll
okumayan bin pişman çok güldüm  xD 8cauba10

HOŞGELDİNİZ...
Forumumuzda yapılan paylaşımları indirmek ve konulara görüşlerinizi yazabilmek için ÜYE OLMANIZ GEREKMEKTEDİR...!
Üye olmak içinTIKLA !

ωωω.gαмєтυякєу.єυ.тc » єη ιуι σуυη ραуℓαşıм ѕιтєѕι™️
okumayan bin pişman çok güldüm  xD 8cauba10

HOŞGELDİNİZ...
Forumumuzda yapılan paylaşımları indirmek ve konulara görüşlerinizi yazabilmek için ÜYE OLMANIZ GEREKMEKTEDİR...!
Üye olmak içinTIKLA !

ωωω.gαмєтυякєу.єυ.тc » єη ιуι σуυη ραуℓαşıм ѕιтєѕι™️
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

okumayan bin pişman çok güldüm xD

3 posters
YazarMesaj
too_lga_61
Moderatör

Moderatör

R£P : 285
<b>Nerden</b> Nerden : Türkiye/İstanbul
<b>Lakap</b> Lakap : Karanite

okumayan bin pişman çok güldüm  xD Empty
MesajKonu: okumayan bin pişman çok güldüm xD   okumayan bin pişman çok güldüm  xD Icon_minitimeSalı Kas. 10, 2009 9:27 pm

Bilet lütfen

Üç mühendis ve üç işletmecinin iş icabı trenle bir seyahate çıkmaları gerekir. Tren garına giderler. Üç işletmeci 3 bilet aldığı halde mühendisler tek bilet alır. İşletmeciler bunun sebebini sorduklarında mühendisler "Bekleyin ve görün." derler.

Trene binerler ve tren hareket ettikten bir sure sonra üç mühendis kalkıp hep beraber trenin tuvaletine girerler. Biraz sonra kondüktör gelir ve üç işletmeciden üç bileti alır. Tuvaletin önünden geçerken kapıyı tıklatıp "Bilet lütfen!" der. Kapı açılır ve bir el bileti uzatır. İşletmeciler bunu görürler. Taktiği kapmışlardır.

Dönüş yolculuğu için yine gara giderler. İşletmeciler bu sefer tek bilet almışlardır. Mühendisler ise hiç bilet almaz. İşletmeciler yine şaşırıp sebebini sorduklarında mühendisler yine bekleyip görmelerini söylerler.

Bir sure sonra yolculuk başlar. Önce işletmeciler kalkıp tuvalete girer. Ardından da mühendisler karşısındaki tuvalete girer. Kondüktörün gelmesine yakın bir mühendis çıkıp karşı kapıyı tıklatır ve "Bilet lütfen!" der. Açılan kapıdan bir el bileti uzatır. Bileti alan mühendis diğer tuvalete geri girer.
Real|Combat
Süper Mod

Süper Mod
Real|Combat

R£P : 259
<b>Nerden</b> Nerden : Türkiye/Bursa
<b>Lakap</b> Lakap : ç@кιя

MesajKonu: Geri: okumayan bin pişman çok güldüm xD   okumayan bin pişman çok güldüm  xD Icon_minitimeCuma Mart 12, 2010 5:14 pm

Komikmiş Very Happy
http://www.gameturk.forumdizini.com
wisTrOo ~
Admin

Admin
wisTrOo ~

R£P : 614
<b>Nerden</b> Nerden : Türkiye/Kocaeli
<b>Lakap</b> Lakap : wisTrOo

MesajKonu: Geri: okumayan bin pişman çok güldüm xD   okumayan bin pişman çok güldüm  xD Icon_minitimeCuma Mart 12, 2010 5:45 pm

hha süper Xd Wink
http://www.gameturkey.forumdizini.com

okumayan bin pişman çok güldüm xD
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» çok komik fıkraydı çok güldüm okuyun