Hoca eve doğru giderken komşularından biri yolunu çevirmiş
-Hocam, biraz önce bir adam büyük bir tepsi baklava götürüyordu
Hoca cevaplamış
-Bana ne!
-Fakat adam tepsiyi sizin eve götürüyordu.
Hocanın cevap hazır
-O zaman sana ne!
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@Okulda hoca çocuklara kim cennete gitmek ister diye sormuş.Temelcik dışında herkez el kaldırdı.Hoca Temelcike:
-Sen istemiyonmu?diye sordu.Temelcik:
-Anam okuldan sonra hemen eve cel dedi.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@Aylardan Ramazan , iki köylü yürüyorlar. Yürüye yürüye göle varmışlar , kafalarını kaldırmış bi bakmşlar ki ne görsünler!?!?
Nasreddin Hoca almış eline koca kepçeyi , önündeki koca kaptan deli gibi yoğurt yiyo!?
Köylülerden biri dayanamamış bağırmış hocaya :
-Hocaaa , hocaaa! Utanmıyo musun Ramazan ramazan almışsın önüne koca kap yoğurdu yemeye! Oruç tutsana!
Hoca da hemen cevap vermiş :
-Ya tutarsam...
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@Bakan olan görgüsüz birisi şöförüne sorar. "Şöför söyle bakalım eşekle şöför arasında ne fark vardır? " Şoför bir süre düşündükten sonra mahcup bir sekilde; "Bilemedim bakanım" diyor Bakan cevap olarak: "Eşeğe çüs diyince, şoföre ise dur diyince durur" demiş. Bunun üzerine şöför çok sinirlenmiş ama karşıdaki bakan olduğu için birşey söyleyememiş. Belirli bir süre sonra bu defa şöför bakana: "Bir soru sorabilir miyim bakanım?" der. Bakan da: "Sor bakalım" der. Şoför sorar: "Eşekle bakan arasında ne fark vardır?" Bakan bir süresonra: "Bulamadım şöför söyle bakalım" diyor. Bunun üzerine şöför de: "Vallahi bakanım ben de bulamadim...
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@Bir adam deve almamaya cikmis bir deve görmus begenmis satici demiski bu defeya cüşş diyince durur oh diyince gider demis adam oh demıs deve gitmeye baslamis yine oh demis sonra ucuruma yaklasiyorlarmıs adam bulamamıs tam ucurumun kenarinda aklina gelmis cüşş demis deve durmus adam rahat bir nefesle ohh demis
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@adamın biri bakırköyde tam arabasına binecek bi bakıyo terkerin bi tanesinin bütün bijonlarını çalmışlar adam kara kara düşünürken hastaneden bi deli diyoki ne düşünüyosun diğer tekerlerden birer tane sök üçer bijonla devam et diyo adam hayretler içinde sen nasıl düşündün bunu diyo delide: arkadaşım biz salaklıktan değil delilikten yatıyoruz diyo
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@hasan okula yni başlamıştı.ilk gün akşam olunca annesi sordu bgn okulda ne yaptınız.
hasanda şöle cevap verdi
-pek bişe yapmadık heralde çünkü yrn yine gidecez.
öğretmen öğrencilere soruyomuş hngi maden daha deerli diye david ben platinle kendime porsche alırım demiş mike ben altın la son model bir cadillac alırım demiş
en son joe yanıtlamış
-hocam bnce silikon ablamda iki tane var kapının önündeki arabalrı tahmin edemezsiniz:)
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@...............................................
Lazlar hapisten kaçmaya karar vermişler.
Başları olan Temel :
- Geçeceğimiz 3 kapı var.
- Elimizdeki kütükle önce 1.yi sonra 2.yi sonra da 3.yü kırıp dışarı çıkacağız der.
Gece olunca harekete geçerler.
Önce 1. kapı kırılır, sonra da 2.
3.ye geldiklerinde kapının (zaten) açık olduğunu farkederler.
Temel hemen arkadaşlarını uyarır.
- Arkadaşlar, plan bozuldu, geri dönüyoruz.
hehe çok güldüm xP
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@Dursun evinden çiktiginda birde bakar ki komsusu Temel kendini belinden agaca asmis halde duruyor.Hemen gidip ipi agaçtan çözer.Komsusunu agaçtan indirdikten sonra merakla sorar :
-Ha sen ne yapayudun öyle?
-Hiç kendimi asaydum...
-Ha usagum, penum pildigum insan poynundan asilayi.
Temel üzgün ve çaresiz bir halde komsusu Dursun`a baktiktan sonra cevap verir :
-Ben de öyle yapmisudum.Ama ipu poynima pagladigum zaman bi türlü nefes alamayrum.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@Temel intihar etmek istiyormus. Dursun:
"Pak, Temel" demis. "Su binanun 25. katindan atlasana! 3 günde ancak yere inersun."
Temel sormus:
"Peçi ölürmüyüm?"
Dursun cevaplamis:
"Tabi,3 gün yeyup içmeden yasanur mi?"
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@Temel ismini degistirmek için mahkemeye basvurmus.
Hakim demis ki: "Ne var oglum niye ismini degistirmek istiyorsun? Hem
senin ismin ne bakalim ?"
Temel cevap vermit : "Temel K*ç".
Hakim : "Tamam o zaman degistirmekte haklisin, yeni ismin ne olsun
istiyorsun?"
Temel : "Dursun K*ç" olsun demis.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@Temel banka soymak suçundan yargılanıyormuş , son celsede hakim delil yetersizliğinden temelin tahliyesine karar vermiş . temel bunu duyunca çok sevinmiş ve bağırarak hakime ;
- uy cözünü sevdigumun hacim beyi , yani şimdi bu paralar penim oldu değil mu
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@